U krijgt automatisch een factuur. Deze dient u binnen de daarop vermelde betalingstermijn te voldoen. Annuleert u dan wordt het bedrag automatisch gecrediteerd. 

Reguliere cursussen
Voor de reguliere cursussen gelden in 2020 de volgende tarieven: De prijs voor 1 dag cursus is € 175 
Als onder één klantcode 5 cursisten of meer worden geboekt in hetzelfde cursusjaar (01 jan - 01 jan) gaat vanaf de 5e cursist een prijs van € 155,- in.

In-company trainingen
Voor in-company trainingen met één docent wordt in principe een tarief van € 1500,- per dag gerekend, exclusief reiskosten.  
Daarbij geldt een maximum van 20 personen, aanvangstijd in overleg. 
De standaard situatie is dat wij een docent, laptop en lesmateriaal leveren, de klant levert een geschikte leslocatie, koffie, thee en een lunch.
Afwijkende aantallen en tijden zijn op aanvraag mogelijk. Naast standaard ECG en ergometrie trainingen zijn ook scholingen op maat mogelijk, hierbij kunt u denken aan trainingen voor een eerste harthulp, eigen materiaal en casussen etc. Wilt u meer weten mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

BTW en onderwijs
Beroepsonderwijs in Nederland is niet langer automatisch vrijgesteld van BTW. Met ingang van 01-07-2010 is er een Europese regel van kracht die stelt dat alleen door het rijk erkende onderwijsbedrijven BTW vrijstelling ontvangen. Met ingang van 1-12-2010 is de VOF Hartfunctiebijscholing een officiëel erkend onderwijsbedrijf.
Voor de website over dit onderwerp klik hier http://www.crkbo.nl/

"Ik heb eerst mensen op 1 account gezet, maar nu wil ik graag per persoon een factuur"

Nee dat doen wij niet. Ons systeem is er op gericht om met weinig werk de kosten zo laag mogelijk te houden. Indien u een apparte factuur per persoon wilt kan dat, maar dan moet u ook per persoon een account aanmaken. Daarmee komt u minder snel in aanmerking voor onze kortingsregel. Voor ons meer werk en dus iets duurder.

Achteraf stukjes van een factuur betalen is geen mogelijkheid, boekhoud kundig is dit erg veel werk, dit is een faciliteit die wij niet bieden.