Hartfunctiebijscholing.nl wil een groot aanbod op het gebied van cardiologische scholing leveren. Met ECG-cursussen, ergometrie, Holter, hartkatheterisatie en echocardiografie kunt u gemakkelijk veel bijscholing op één plaats regelen. Deze activiteiten worden georganiseerd door Johan Koster en Jaap Haaksma.

Dhr. Koster is een gediplomeerd hartfunctielaborant (met als specialisatie echocardiografie) met jarenlange ervaring in het hartfunctieonderzoek, die als hoofd van de functieafdeling cardiologie in de Isala klinieken te Zwolle als geen ander de organisatorische aspecten van de cardiologie kent. Met deze brede ervaring zal hij op de ergometriecursussen, en echocursussen zijn kennis op de cursisten overdragen, maar ook voor  electrocardiografie draait hij zijn hand niet om.

Dr. J. Haaksma is al jaren lang bekend als initiatiefnemer van Holter-bijscholing. Werkzaam als hoofd van de afdeling ECG diagnostiek in het UMCG is het electrocardiogram zijn specialisatie. U zult hem bij een aantal cursussen zoals ECG, ergometrie en Holter als docent aantreffen.

Contact gegevens
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adres gegevens
VOF hartfunctiebijscholing
de Venne 25
9411 BV Beilen
Nederland

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: VOF Hartfunctiebijscholing
KvK nummer: 01124410
BTW nummer: NL-8188.30.967.B01

Bankgegevens
Bank: RABO
Nummer: 37.38.10.431

IBAN: NL15RABO0373810431
BIC : RABONL2U


Het niveau
In de afgelopen jaren is gebleken dat er behoefte bestaat aan zowel een basisniveau als aan een gevorderd niveau van bijscholing. Dat is ook de reden dat u deze opties terug vindt bij zowel alle ECG gerelateerde cursussen ( ECG, ergo en Holter). Op deze manier kan iedereen een cursus vinden die bij hem of haar past. Het basisniveau vereist een zeer basale kennis van het desbetreffende vakgebied. Het gevorderde niveau is voor mensen die het vak al enkele jaren beoefenen en een gedegen kennis van de theorie hebben.