Prijzen: prijzen voor cursussen en incompany trainingen staan hier vermeld.

 

Ook in 2017 hebben onze cursussen zich weer in een grote belangstelling mogen verheugen. Om het aanbod aan te kunnen werden er extra cursussen georganiseerd. Helaas werden er in door een klein aantal klanten een groot aantal annuleringen gedaan waardoor de extra cursussen achteraf in sommige gevallen niet noodzakelijk waren. Het grote aantal annuleringen wordt in de hand gewerkt door ons beleid om bij annuleringen tot 21 dagen voor aanvang van een cursus geen kosten in rekening te brengen. Dit beleid is niet langer houdbaar op het moment dat er iemand het merendeel van de boekingen annuleert. Daarom zullen wij voor het seizoen 2018 onze algemene voorwaarden aanpassen.

 

Per account blijven, tot 21 dagen voor een cursusdatum, de eerste 2 annuleringen gratis.

Vanaf de derde annulering wordt 20,- per annulering in rekening gebracht en vanaf de zesde annulering wordt 35,- per annulering in rekening gebracht. Door deze maatregel blijven de kosten gelijk voor iemand die realistisch boekt  en worden de kosten voor overmatig annuleren neergelegd bij diegenen die dit daadwerkelijk doen. Wij hopen met deze maatregel de grote druk op de cursussen te verminderen en een extra algemene prijsverhoging tegen te gaan.  

 

Wij krijgen regelmatig het verzoek om een nieuwe factuur te zenden, vaak omdat het aantal cursisten is veranderd sinds de facturering, bijvoorbeeld door annulering van cursisten.

Als u annuleringen heeft gedaan en kort daarna een factuur hebt ontvangen waarop de annulering(en) nog niet is/zijn verwerkt dan kunt u er vanuit gaan dat er een creditfactuur volgt binnen aanzienbare tijd. Het teveel berekende bedrag zal terug gestort worden. De oorspronkelijke betalingstermijn van de factuur (3 weken na verzenden) blijft bestaan!Het versturen van facturen naar een afdeling crediteurenadministratie is ook een verzoek wat wij steeds vaker ontvangen.

U kunt het factuuradres zelf bepalen door in het account de optie wijzig accountgegevens te kiezen. Met enige regelmaat worden echter door een dergelijke afdeling de facturen naar ons retour gezonden, bijvoorbeeld omdat een ordernummer of kostenplaats ontbreekt. Wilt u er op toezien dat deze informatie klopt volgens de regels die binnen uw ziekenhuis gelden?  Als financiële afdeling kunt u bijvoorbeeld invullen “Crediteurenadministratie; kostenplaats 7481”. Wij proberen om de kosten van onze scholingen zo laag mogelijk te houden door de administratieve overhead te beperken en vragen daarom uw aandacht hiervoor

www.ecgpedia.nl een leuke website over ECG's

www.hartfunctieopleiding.nl - de landelijk hartfunctieopleiding.

http://hartfunctievereniging.nl/ - hartfunctievereniging van Nederland 

www.holter.nl non-profit site over Holter en eventrecording

www.isala.nl Het beste perifere ziekenhuis (volgens Johan)

www.umcg.nl Het beste universitaire ziekenhuis (volgens Jaap)

 

Dit jaar verlenen wij onze medewerking aan een aantal cursussen over de RV en alle ECHO metingen voor pulmonale hypertensie 

Data & locatie:

28-03-2019:     Van der Valk de Witte bergen Hilversum              

18-04-2019:     Van der Valk Hengelo              

25-04-2019:     Theaterhotel De Oranjerie Roermond

09-05-2019:     Van der Valk Gilze Tilburg

16-05-2019:     Van der Valk Rotterdam-Nieuwerkerk

23-05-2019:     Van der Valk Leeuwarden

06-06-2019:     Grand Hotel de Draak Bergen op Zoom

13-06-2019:     Van der Valk Spier-Dwingelo

27-06-2019:     Van der Valk De Cantharel Apeldoorn

04-07-2019:     Van der Valk Zuidbroek Groningen

Per sessie kunnen er 15 deelnemers meedoen.

U kunt zich opgeven via  : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.