Hartfunctiebijscholing - Klantcode


Waarom een klantcode? Met behulp van deze code is de organisatie van cursussen in staat bij te houden welke prijs voor u moet worden berekend. Immers bij meer dan 4 boekingen ontvangt u al zo'n 20 % korting. Door alle boekingen te verbinden met behulp van het klantennummer ontvangt u dus zelfs achteraf de prijs waar u recht op hebt.

Vul de onderstaande gegevens volledig in en u ontvangt geheel automatisch een e-mail bericht met uw klantcode. Het registreren als klant is gratis. Voor de deelname ontvangt u een nota per cursist. Wat betreft de privacy van uw gegevens: Uw informatie wordt niet doorgegeven aan derden en u bepaalt zelf of u cursusinformatie van ons wilt ontvangen. Pas op registreer slechts 1 klantcode per ziekenhuis! Anders worden de boekingen niet gecombineerd en loopt u uw korting mis. meer info

Wilt u in uw gegevens geen aprostrof gebruiken? (dus geen ') . Dit teken dient u eenvoudig weg te laten. Het gebruik van een aprostrof leidt tot een foutmelding bij het aanmaken van een account .

Aanvraag klantcode

Uw inlognaam / klantcode Dit is de naam waarmee u straks moet inloggen
Naam instelling / bedrijf
Naam contactpersoon
Afdeling (optioneel)
Adres
Postcode
Telefoon
Plaats
E-mail Let op: vul een correct e-mail adres in, uw klantcode wordt naar dit adres verzonden!
   


(C) www.hartfunctiebijscholing.nl --- info@hartfunctiebijscholing.nl